Om mig – Bodil Bergman Hughes

Nyduschad Nyföddfotograf (see what I did there?)

Jag är en kvinna med ett högt inre tempo som ändå har en stark förmåga att sakta ned och ha ett enormt tålamod så snart en liten bebis kommer in i rummet. Weird, I know!

Jag bor i en stor lägenhet i Vasastan, i Stockholm, tillsammans med min man och min tonårsdotter. Där har jag även min studio.

Jag kan se tillbaka på gångna tider som språklärare (franska & engelska) och musiker (trubadur & soulband). Nu är jag en lycklig egenföretagare som kan kalla sig specialist på nyföddfoto, podcastvärd och entreprenör.

Mina favoritaktiviteter – förutom att fotografera mina ljuvliga kunder – är att hänga med familjen, hänga med fina vänner (alldeles för sällan!!) dricka kaffe, äta saltlakrits, åka berg-och-dalbana, resa, skratta (!!!), mingla och nätverka, prata om företagande, lyssna på podcast om företagande, träna muskler och surfa på Pinterest. Inredning, recept och resebilder är favoritkategorierna!

Mitt framtida jag är en muskulös, äldre kvinna som spenderar halva året i en lyxombyggd Sprinter Van med min man, på vägarna och vid stränderna i södra Europa. Då tillbringar jag min tid med att äta god mat, fotografera och surfa – på riktiga vågor.

Mitt favoritcitat – av Maya Angelou:
“People will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.”